Tuesday, 2 September 2014

Muda tapi Tua

Sangka tak sangka usia muda tapi "berbadan" tua. Ini semua kolagen punya penyebab. Belek-belek di cermin kulit dah makin kusam, kering, ada garis halus. Isk, memang tak syok la tengok macam ni.

Kolegen diperlukan oleh seluruh badan


Kolagen hanya untuk cantik?

Ramai yang berpendapat kolagen sesuai digunakan untuk sesiapa yang inginkan penampilan atau kulit yang lebih halus dan berseri terutamanya wanita. Wow! Pendapat itu kurang tepat. Walaupun secara luaran kelihatan kulit yang bersinar, bahagian anggota lain jangan dilupakan.

Paling kerap kira dengar keluhan warga emas ibu dan ayah yang dikejar usia mengadu pasal lutut sakit, pinggang kaku, kaki lenguh, mata kabur, rambut gugur dan beruban. Apa punca sebenar jika kekurangan kolagen?

Pentingnya kolagen untuk tubuh


Macamana Kolagen Berkurang?

Beransur tua pada usia 20 tahun

Keluhan Ibu dan Ayah Tercinta

Paling biasa dan selalu kita dengar tiada lain lagi. Sakit lutut, sakit pinggang dan sengal tulang. Sedih hati meninggalkan kesayangan sendirian dengan keadaan begitu. Kita lihat bagaimana kolagen membantu kefungsian sendi

Tidakkan mereka perlukannya?

Bagaimana nak tambah kolagen?

Shaklee Collagen Powder

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton. 
 

Testimoni

Shaklee Collagen Powder